FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

SPEEL*GOED

Het Forum voor Amateurkunsten stelde samen met ABC (Art Basics for Children) een boekje op uit dat de creativiteit van kinderen prikkelt. 

Doelgroep

Het boekje is bedoeld voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar maar steekt ongetwijfeld ook ouders, grootouders, leerkrachten, jeugdwerkers... aan. Kortom, iedereen die houdt van knutselen en dingen ineensteken.

Inhoud

Kinderen hebben niet veel nodig om creatief bezig te zijn. Fantasie is vaak voldoende om tot de origineelste creaties te komen. SPEEL*GOED staat boordevol prenten en inspiratiemateriaal om zelf speelgoed te maken. Eens het af is, kan je er verder mee aan de slag. Schaduwspel, klanken toveren, muziek maken of een stop-motion filmpje .... Creativiteit kent geen grenzen!

Wil je nog meer input van nieuw speelgoed ontvangen? Of wil je jouw creaties de wereld insturen? Bezoek dan onze Facebook-page. Hier kan je foto's of filmpjes posten, tips geven aan andere doe-het-zelvers en gewoon snuisteren tussen al het zelfgemaakte goed.

Kostprijs

De stock van het boekje is uitgeput, maar je kan het boekje ook integraal downloaden en uitprinten door de link in de rechterkolom aan te klikken. Zo heb je het handig en snel! 

Contact

Forum voor Amateurkunsten
info@amateurkunsten.be
T 09 235 40 00

 

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN